



AGENDA Immigrant and Refugee Commission February 2nd, 2021 Online Zoom Meeting

https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:05pm	5 mins	Welcome	Maria & Gina
6:05 – 6:10pm	5 mins	Approval of Minutes (November)	All
6:10 – 6:25pm	15 mins	OIRA Report (February) and Community announcements	All
6:25-6:30	5 mins	Retreat recap (commitments and priorities discussed)	Maria & Gina
6:30-7:00	30 mins	Commission priorities discussion and vote	All
7:00-7:25	25 mins	Commission organizational structure review	Gina starts, all
7:25-7:35	10 mins	Commissioners sign-up (break)	All
7:35-7:50	15 mins	Co-chair discussion, vote	All
7:50-8:00	10 mins	Next steps	All
8:00	-	Adjourn	